Manavgat Yangini - Manavgat'ta 2 ayrı orman yangını! - GÜNDEM - İleri Gazete : Manavgat yangini baraj golundeki piknikciler yuzunden cikmis.

Manavgat Yangini - Manavgat'ta 2 ayrı orman yangını! - GÜNDEM - İleri Gazete : Manavgat yangini baraj golundeki piknikciler yuzunden cikmis.. Manavgat yangini baraj golundeki piknikciler yuzunden cikmis. Antalya'ni manavgat i̇lçesi̇nde ormanlik alanda çikan yangin çevrede bulunanlara korku dolu anlar yaşatti. Kez bu gün de ertelendi… üzüntümüz çok derin… yanan / yakılan tüm ormanlık alanlar, "orman niteliğini yitirdiği" gerekçesiyle b2 arazisi statüsüne kesi̇nli̇kle çevrilmemelidir. 0505 148 0043facebook hesabı : Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri de bölgeye.

Kara ulaşımının güçlükle yapıldığı yangın bölgesine helikopterle havadan müdahaleye başlandı. Jul 04, 2021 · manavgat'ın köprülü kanyon milli parkı'nda bulunan karabük mahallesi sınırlarındaki ormanlık alanda saat 12:00 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Bu alanlar mutlaka öncelik ve ivedilikle, özellikle yeniden ormanlaştırılmalıdır. Kez bu gün de ertelendi… üzüntümüz çok derin… yanan / yakılan tüm ormanlık alanlar, "orman niteliğini yitirdiği" gerekçesiyle b2 arazisi statüsüne kesi̇nli̇kle çevrilmemelidir. Manavgat yangini baraj golundeki piknikciler yuzunden cikmis.

Manavgat'ta orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı: 4 ...
Manavgat'ta orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı: 4 ... from yenimeram.com.tr
Jul 11, 2021 · manavgat orman i̇şletme müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme helikopterinin yanı sıra 5 arazöz, 2 tanker ile antalya büyükşehir belediyesi itfaiyesine bağlı 3 arazöz ve manavgat belediyesi'ne ait 2 tankerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülerek soğutma çalışmalarına başlandı. Jul 29, 2021 · süren ciddi manavgat yangını nedeniyle bu konuşmamız 2. 21 hours ago · manavgat'taki orman yangınına ekipler havadan ve karadan müdahaleyi sürdürürken, yeniköy mahallesi sakinleri de ellerine aldıkları hortumlarla yangının evlerine yaklaşmasını engellemeye çalışıyor. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri de bölgeye. Antalya'ni manavgat i̇lçesi̇nde ormanlik alanda çikan yangin çevrede bulunanlara korku dolu anlar yaşatti. More images for manavgat yangini » Log in or sign up to leave a. Türksat 4a 12685 verti̇cal(di̇key) sembol 30000whatsapp i̇hbar hattı :

Jul 11, 2021 · manavgat orman i̇şletme müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme helikopterinin yanı sıra 5 arazöz, 2 tanker ile antalya büyükşehir belediyesi itfaiyesine bağlı 3 arazöz ve manavgat belediyesi'ne ait 2 tankerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülerek soğutma çalışmalarına başlandı.

Antalya'ni manavgat i̇lçesi̇nde ormanlik alanda çikan yangin çevrede bulunanlara korku dolu anlar yaşatti. Jul 11, 2021 · manavgat orman i̇şletme müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme helikopterinin yanı sıra 5 arazöz, 2 tanker ile antalya büyükşehir belediyesi itfaiyesine bağlı 3 arazöz ve manavgat belediyesi'ne ait 2 tankerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülerek soğutma çalışmalarına başlandı. Jul 04, 2021 · manavgat'ın köprülü kanyon milli parkı'nda bulunan karabük mahallesi sınırlarındaki ormanlık alanda saat 12:00 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri de bölgeye. More images for manavgat yangini » Bu alanlar mutlaka öncelik ve ivedilikle, özellikle yeniden ormanlaştırılmalıdır. 2 dönümlük kizilçam ormaninin kül olduğu yangin sönd. Kez bu gün de ertelendi… üzüntümüz çok derin… yanan / yakılan tüm ormanlık alanlar, "orman niteliğini yitirdiği" gerekçesiyle b2 arazisi statüsüne kesi̇nli̇kle çevrilmemelidir. Kara ulaşımının güçlükle yapıldığı yangın bölgesine helikopterle havadan müdahaleye başlandı. 21 hours ago · manavgat'taki orman yangınına ekipler havadan ve karadan müdahaleyi sürdürürken, yeniköy mahallesi sakinleri de ellerine aldıkları hortumlarla yangının evlerine yaklaşmasını engellemeye çalışıyor. Log in or sign up to leave a. 0505 148 0043facebook hesabı : Jul 29, 2021 · süren ciddi manavgat yangını nedeniyle bu konuşmamız 2.

Kez bu gün de ertelendi… üzüntümüz çok derin… yanan / yakılan tüm ormanlık alanlar, "orman niteliğini yitirdiği" gerekçesiyle b2 arazisi statüsüne kesi̇nli̇kle çevrilmemelidir. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri de bölgeye. Kara ulaşımının güçlükle yapıldığı yangın bölgesine helikopterle havadan müdahaleye başlandı. Manavgat yangini baraj golundeki piknikciler yuzunden cikmis. 2 dönümlük kizilçam ormaninin kül olduğu yangin sönd.

Son dakika haber | MANAVGAT'TA 4 AYRI NOKTADA ORMAN ...
Son dakika haber | MANAVGAT'TA 4 AYRI NOKTADA ORMAN ... from foto.haberler.com
21 hours ago · manavgat'taki orman yangınına ekipler havadan ve karadan müdahaleyi sürdürürken, yeniköy mahallesi sakinleri de ellerine aldıkları hortumlarla yangının evlerine yaklaşmasını engellemeye çalışıyor. Kez bu gün de ertelendi… üzüntümüz çok derin… yanan / yakılan tüm ormanlık alanlar, "orman niteliğini yitirdiği" gerekçesiyle b2 arazisi statüsüne kesi̇nli̇kle çevrilmemelidir. Kara ulaşımının güçlükle yapıldığı yangın bölgesine helikopterle havadan müdahaleye başlandı. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri de bölgeye. Jul 04, 2021 · manavgat'ın köprülü kanyon milli parkı'nda bulunan karabük mahallesi sınırlarındaki ormanlık alanda saat 12:00 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Jul 29, 2021 · süren ciddi manavgat yangını nedeniyle bu konuşmamız 2. Jul 11, 2021 · manavgat orman i̇şletme müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme helikopterinin yanı sıra 5 arazöz, 2 tanker ile antalya büyükşehir belediyesi itfaiyesine bağlı 3 arazöz ve manavgat belediyesi'ne ait 2 tankerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülerek soğutma çalışmalarına başlandı. More images for manavgat yangini »

2 dönümlük kizilçam ormaninin kül olduğu yangin sönd.

Kez bu gün de ertelendi… üzüntümüz çok derin… yanan / yakılan tüm ormanlık alanlar, "orman niteliğini yitirdiği" gerekçesiyle b2 arazisi statüsüne kesi̇nli̇kle çevrilmemelidir. Türksat 4a 12685 verti̇cal(di̇key) sembol 30000whatsapp i̇hbar hattı : More images for manavgat yangini » Log in or sign up to leave a. Jul 11, 2021 · manavgat orman i̇şletme müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme helikopterinin yanı sıra 5 arazöz, 2 tanker ile antalya büyükşehir belediyesi itfaiyesine bağlı 3 arazöz ve manavgat belediyesi'ne ait 2 tankerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülerek soğutma çalışmalarına başlandı. Kara ulaşımının güçlükle yapıldığı yangın bölgesine helikopterle havadan müdahaleye başlandı. Jul 29, 2021 · süren ciddi manavgat yangını nedeniyle bu konuşmamız 2. Manavgat yangini baraj golundeki piknikciler yuzunden cikmis. Antalya'ni manavgat i̇lçesi̇nde ormanlik alanda çikan yangin çevrede bulunanlara korku dolu anlar yaşatti. Bu alanlar mutlaka öncelik ve ivedilikle, özellikle yeniden ormanlaştırılmalıdır. Jul 04, 2021 · manavgat'ın köprülü kanyon milli parkı'nda bulunan karabük mahallesi sınırlarındaki ormanlık alanda saat 12:00 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri de bölgeye. 0505 148 0043facebook hesabı :

Antalya'ni manavgat i̇lçesi̇nde ormanlik alanda çikan yangin çevrede bulunanlara korku dolu anlar yaşatti. Kez bu gün de ertelendi… üzüntümüz çok derin… yanan / yakılan tüm ormanlık alanlar, "orman niteliğini yitirdiği" gerekçesiyle b2 arazisi statüsüne kesi̇nli̇kle çevrilmemelidir. Kara ulaşımının güçlükle yapıldığı yangın bölgesine helikopterle havadan müdahaleye başlandı. 0505 148 0043facebook hesabı : Jul 11, 2021 · manavgat orman i̇şletme müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme helikopterinin yanı sıra 5 arazöz, 2 tanker ile antalya büyükşehir belediyesi itfaiyesine bağlı 3 arazöz ve manavgat belediyesi'ne ait 2 tankerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülerek soğutma çalışmalarına başlandı.

Türk Kızılay Manavgat'taki yangın bölgesine doğru yola ...
Türk Kızılay Manavgat'taki yangın bölgesine doğru yola ... from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Kez bu gün de ertelendi… üzüntümüz çok derin… yanan / yakılan tüm ormanlık alanlar, "orman niteliğini yitirdiği" gerekçesiyle b2 arazisi statüsüne kesi̇nli̇kle çevrilmemelidir. More images for manavgat yangini » Jul 11, 2021 · manavgat orman i̇şletme müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme helikopterinin yanı sıra 5 arazöz, 2 tanker ile antalya büyükşehir belediyesi itfaiyesine bağlı 3 arazöz ve manavgat belediyesi'ne ait 2 tankerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülerek soğutma çalışmalarına başlandı. 0505 148 0043facebook hesabı : Log in or sign up to leave a. Bu alanlar mutlaka öncelik ve ivedilikle, özellikle yeniden ormanlaştırılmalıdır. 2 dönümlük kizilçam ormaninin kül olduğu yangin sönd. Kara ulaşımının güçlükle yapıldığı yangın bölgesine helikopterle havadan müdahaleye başlandı.

Antalya'ni manavgat i̇lçesi̇nde ormanlik alanda çikan yangin çevrede bulunanlara korku dolu anlar yaşatti.

Jul 11, 2021 · manavgat orman i̇şletme müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme helikopterinin yanı sıra 5 arazöz, 2 tanker ile antalya büyükşehir belediyesi itfaiyesine bağlı 3 arazöz ve manavgat belediyesi'ne ait 2 tankerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülerek soğutma çalışmalarına başlandı. Jul 29, 2021 · süren ciddi manavgat yangını nedeniyle bu konuşmamız 2. Bu alanlar mutlaka öncelik ve ivedilikle, özellikle yeniden ormanlaştırılmalıdır. Kara ulaşımının güçlükle yapıldığı yangın bölgesine helikopterle havadan müdahaleye başlandı. Jul 04, 2021 · manavgat'ın köprülü kanyon milli parkı'nda bulunan karabük mahallesi sınırlarındaki ormanlık alanda saat 12:00 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. 21 hours ago · manavgat'taki orman yangınına ekipler havadan ve karadan müdahaleyi sürdürürken, yeniköy mahallesi sakinleri de ellerine aldıkları hortumlarla yangının evlerine yaklaşmasını engellemeye çalışıyor. More images for manavgat yangini » Kez bu gün de ertelendi… üzüntümüz çok derin… yanan / yakılan tüm ormanlık alanlar, "orman niteliğini yitirdiği" gerekçesiyle b2 arazisi statüsüne kesi̇nli̇kle çevrilmemelidir. Antalya'ni manavgat i̇lçesi̇nde ormanlik alanda çikan yangin çevrede bulunanlara korku dolu anlar yaşatti. Log in or sign up to leave a. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri de bölgeye. 0505 148 0043facebook hesabı : 2 dönümlük kizilçam ormaninin kül olduğu yangin sönd.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code